dinsdag 20 november 2007

Roisin & haar kleine grote vriendin


Dit is BonBonnetje, BonBon heeft besloten dat Roisin haar grote vriendin is. Was het eerst Killian waar ze de heledag mee optrok nu is het Roisin, tenslotte is daar veel meer kattenkwaad mee uit te halen dan met die heer van stand. Samen de wasmand leeghalen is iedere dag weer een feest, BonBon kan er nog niet bij met haar kleine lijfje maar daar is Roisin heel behulpzaam in. Die zorgt ervoor dat de was voldoende uit de mand hangt en dan sleurt BonBonnetje het geval met plezier naar buiten waar het kledingstuk vakkundig onherkenbaar wordt gemaakt.

Het leukste spel is toch als Roisin op de grond ligt er dan razendsnel om en over haar heen rennen en dan met dat pack man bekkie overal in bijten. BonBonnetje gaat dan zo snel dat arme Roisin het allemaal niet meer kan volgen.


Bang is het kleine ding zeker niet want zo nu en dan steekt ze haar hele bolle kop in Roisin's mond om te kijken of ze nog iets vergeten is door te slikken..


Zodra Roisin met die lange benen gaat maaien wordt het link dus dan blijf je even veilig op een afstandje om daarna even genadeloos in een elleboog te bijten, als straf natuurlijk.


Dan nog even lekker bekvechten over wie er nou eigenlijk gewonnen heeft...


en dan is het tijd voor een tukkie. even kijken of Roisin stil wil liggen......


Niet dus, die blijft maar klieren, dan maar weer de heer van stand in ere herstellen en lekker op zijn grote lijf in slaap kukelen.



Eindelijk rust in de tent!!

1 opmerking:

Anoniem zei

hahaha geweldig!!
Wel handig de was sorteren, daar was Angie ook erg goed in vooral sokken was haar specialiteit.

Hoe kleiner hoe pittiger.

Groetjes
Diana